Gezondheidsblogs Award 2017
Voting has ended

17%

Gezondheidsblog

De ultieme Gezondheidsblog van Nederland heet natuurlijk Gezondheidsblog. Op deze enorm uitgebreid blog kan je alles vinden met betrekking tot gezonde voeding, beweging, en een klein beetje mentale motivatie. Een heerlijke combinatie waarmee je gemotiveerd wordt om het meeste uit het leven te halen. De Facebookpagina is zeer het volgen waard en er is zelfs een boek uitgegeven.
14%

Alles Is Gezondheid

Alles Is Gezondheid heeft een missie. Een missie om heel Nederland vitaler en gezonder te laten leven. Vanuit die missie is deze website gegroeid. Om de kwaliteit van het leven te vergrootten en een vitale maatschappij. Via de website worden 3000 organisaties met elkaar verbonden om naar dit doel toe te werken.
14%
Als jij ook door de bomen het bos niet meer ziet in de zorgwereld, is deze website een uitkomst. Hier kan je op een simpele manier een ziekenhuis, tandarts, fysiotherapeut of huisarts vinden. En net zoals voorgenoemden worden hier ook zorgverzekeringen met elkaar vergeleken. Dit is dus de ideale website wil je de beste zorg voor jou en je familie hebben.
13%

Verzekering Blog

Op de Verzekering Blog vind je alles over zorgverzekeringen. Vooral nu het moment eraan komt om een nieuwe zorgverzekering te kiezen kan deze website enorm van pas komen. Ze hebben verschillende soorten verzekeringen tot in de puntjes uitgekiemd en voor je in heldere taal weergegeven op de website.
11%
Skipr is de meest uitgebreide Nederlandstalige website die al het nieuws verzorgd met betrekking tot de zorg. Of het nou vernieuwingen in zorgverzekeringen of zorgwetten zijn, of nieuwe technische snufjes zijn die het werk in de zorg wat makkelijker moeten maken, bij Skipr weten ze er als eerste vanaf. De heerlijke opinie blogs geven een vernieuwende kijk op de zorgwereld.
lanke.nl
7%
Praktijk Lanke is een online en real life praktijk voor Natuurgeneeskunde. Lanke is energetisch natuurgeneeskundige met meer dan negen jaar ervaring in haar veld. Op haar website heeft ze zowel een blog als een vlog en een goeie index aan heerlijke en gezonde recepten. Lanke zal je echt helpen om de balans in het leven te vinden.
7%

Goesting in Gezondheid

Deze Vlaamse blog heeft het allemaal. De blog staat tot de nok toe gevuld met heerlijke gezonde en simpele recepten. Lynn is professioneel osteopaat en voedingsexpert. Deze twee verbindt ze samen op de blog wat een bijzondere mix geeft. Haar passie is om iedereen gezonder, maar tevens smaakvoller te laten eten.
5%

Droge Spieren

Droge Spieren is een blog met meer dan 950 artikelen over fitness, voeding en lifestyle. Alles wat je nodig hebt voor de ultieme gezonde en energieke levensstijl kan je zeker weten hier vinden. Hier vind je ook informatie over detoxen. Wil je echt ver gaan kan je het boek bestellen voor de ultieme gezonde gerechten.
Lotta van Healthy Life LAB zette deze website op. Geweldig is dat de website zowel Engelstalig als Nederlandstalig is. Op haar website deelt ze alles wat te maken heeft met een gezond en bewust leven, zowel voor jezelf als voor de planeet en iedereen om je heen. De website is enorm uitgebreid en staat boordevol informatie.
4%

Zorg + Welzijn

Deze website is gemaakt voor iedereen die wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken. Of dat nou figuurlijk of letterlijk is. Hier vind je alle informatie die je voorhanden moet hebben op het moment dat je het zelf even niet meer weet. Daarnaast heeft de website een actueel nieuwsaanbod van alle ontwikkelingen binnen de zorg en welzijnssector.
De Independer is dé go-to website als je overweegt een nieuwe zorgverzekeraar te nemen. Op deze blog wordt op objectieve en onafhankelijke wijze iedere zorgverzekering geheel uitgezocht. Alle voor- en nadelen krijg je hier op een rijtje. Ze geven duidelijk weer hoe groot de prijsverschillen tussen verzekeringen zijn en waarom die er zijn. Daarnaast schrijven ze ook over andere soorten verzekeringen.
Contact

Als je vragen hebt over deze award kun je contact met me opnemen via: [email protected]
Ik help je met plezier!
Je kunt ook een blog nomineren waarvan je denkt dat deze goed bij de award past.

Over Zorgverzekeringvergelijken18jaar

Op zorgverzekeringvergelijken18jaar.nl worden alle Nederlandse zorgverzekeringen op een praktische manier weergegeven zodat jij de zorgverzekering kan kiezen die het beste bij jou past. Of je nou een hoog of laag eigen risico wilt, tandartsverzekering of niet, je kan al je voorkeuren aangeven en makkelijk diegene uitkiezen die perfect bij je wensen aansluit.

Congratulations!

Here's your Badge.
Adjust the size of your badge
px
Copy this HTML code

Congratulations!

Here's your Certificate.
Copy this HTML code